dilluns, 2 de febrer del 2015

Assemblea oberta | Problemes educatius a Sant Joan Despí? Capgirem-los! | Div. 6 febrer | 19h | Biblioteca Mercè Rodoreda.

El proper divendres 6 de febrer la CUP de Sant Joan Despí tornem a organitzar un acte obert al poble. En aquest cas, us volem informar dels problemes que afecten la comunitat educativa del nostre municipi.

Per respondre-hi, donarem veu a les lluites que des d'arreu del nostre país s'estan duent a terme per capgirar la situació. Des del projecte de la ILP per l'Educació Pública, al qual la CUP s'ha adherit, fins les lluites estudiantils que es duen a terme des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

Volem escoltar les vostres preocupacions i motivacions. I sobretot, volem traçar conjuntament amb vosaltres una proposta educativa al nostre municipi pública, laica, popular, democràtica, inclusiva, coeducadora i en català. Una proposta educativa que no només proporcioni les mateixes oportunitats a tothom, sinó que eduqui en base als valors que considerem necessaris per capgirar Sant Joan Despí i crear un altre poble.

A l'esperit emprenedor que l'Ajuntament intenta administrar entre els joves,
 -i que a l'hora de la veritat suposa promocionar els autònoms per estalviar costos socials al gran capital-, oposarem l'esperit cooperador. A la competència, oposarem l'atenció i cura envers els altres. Perquè educant els nostres joves construïm el nostre futur col·lectiu. Per fer un altre món possible, una altra educació és necessària. 

Us hi esperem a totes amb moltes ganes per construir aquesta educació col·lectiva que volem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada