dissabte, 25 d’abril del 2015

La CUP tanca els eixos social i econòmic i presenta les llistes de les municipals

L’assemblea oberta va aprovar ahir els punts presentats per la CUP de cara al programa electoral. Així, es van tancar una sèrie de punts com la pressió de l’Ajuntament a altres administracions per garantir i ampliar els serveis socials del poble. Això passa per invertir i pressionar en matèria educativa, sanitària i de serveis socials, entre altres elements destacats. 

Entre aquestes propostes, hi ha mesures tan variades com la supressió de l’IBI cap a les persones amb més necessitats, l’accés a l’habitatge a partir de vivenda social o una major inversió en educació. Aquestes polítiques anirien destinades a la millora de les condicions de vida de les Santjoanenques i Santjoanencs. 

Una trentena de persones van apropar-se a l'assemblea oberta / Foto: Jordi Ferré


La participació a l’assemblea es va fer notar en algunes esmenes als punts presentats. La CUP defensa la gratuïtat de l’ensenyament i, sobre aquest punt, es va esmenar que potser no era possible garantir la gratuïtat completa a les llars d’infants. La majoria va estar d’acord en què s’havien de presentar esforços perquè fos així i que, si no era possible, reduir els costos al màxim.

També es va presentar el programa econòmic de la CUP. Aquest programa compta amb mesures com la lluita contra el frau fiscal, l’evasió al nostre municipi i la redistribució equitativa dels recursos. Es va valorar que Sant Joan Despí és un municipi amb suficients recursos per cobrir totes les propostes de la CUP i, en general, s’hi va estar d’acord. 

Les llistes “cap a la ruptura” 

 

Membres de les llistes de la CUP i persones properes

 

La CUP va voler tancar l’acte amb la presentació de la llista amb les persones que concorreran a les eleccions. Així, Jordi Ferré serà el proper alcaldable, seguit de moltes altres companyes que han participat a la CUP durant els últims temps. La CUP enceta així el procés cap a les eleccions municipals que se celebraran el proper 24 de Maig, amb la idea clara de ruptura i transformació social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada