dijous, 20 de febrer del 2014

Els aturats marxaran pel Baix Llobregat en defensa dels seus drets

La coordinadora de persones desocupades ha convocat una marxa d'aturats que recorrerà la comarca entre el 22 i el 27 de febrer. Serà per reclamar una renta digna pels aturats, més facilitats de contractació, l'aturada dels desnonaments i els talls energètics d'aquelles persones desocupades i per protestar davant una reforma laboral que consideren "afavoreix els acomiadaments". 

La marxa s'iniciarà el 22 de Febrer a les 9:00 a la Plaça de l'ajuntament i està previst que acabi el 27 de febrer a Sant Joan Despí. Durant aquest període, els aturats realitzaran aseemblees , recorreran els punts més importants de la ciutat i portaran a terme accions reivindicatives. 

Els aturats arribaran a Sant Joan Despí el 26 de febrer. A les 17:30 hi haurà assemblea  oberta a la plaça de l'Ermita. Després,  marxaran cap als llocs més emblemàtics de la ciutat. A les 20:30, hi ha previst un sopar popular a la mateixa plaça de l'Ermita. 

La coordinadore de persones desocupades ha fet una crida a qualsevol persona que es vulgui solidaritzar-se amb la marxa i participar-hi durant els dies que durarà. Diferents sindicats de treballadors, formacions polítiques d'esquerres, les PAH, moviments veïnals i organitzacions de tot tipus han secundat la movilització

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada