divendres, 10 d’octubre del 2014

El Ple de Sant Joan Despí aprova una moció per la consulta amb matissos

Un centenar de persones s'han tornat a mobilitzar davant l'Ajuntament per garantir que s’aprovés una moció favorable a la consulta del 9N. La moció aprovada defensa la consulta sempre i quan s'ajusti a la legalitat vigent, fet que la diferencia d'altres mocions d'arreu del territori que reconeixen com legítima la legalitat catalana. 

La moció s'ha aprovat amb els vots a favor d'ICV-EUiA, CIU i el PSC i amb el vot en contra del PPC. El ple ha viscut moments tensos, quan el regidor del Partit Popular ha insinuat que el procés sobiranista és una cortina de fum per tapar els veritables problemes. El públic assistent ha protestat amb energia davant aquestes declaracions, també ho ha fet quan el regidor de CIU ha assegurat que la Sanitat catalana és la millor del món.
 
Es van sentir crits d'independència en tot moment

La Desobediència, més present que mai


Nombroses persones han assistit a la concentració amb lemes de "desobediència". Aquesta campanya, promoguda per la CUP a Sant Joan Despí, defensa que als Països Catalans tenim legitimitat per votar i per escollir lliurement el nostre futur, amb independència del que digui cap tribunal polític. Des de la CUP s’havia cridat a mobilitzar-se davant l’ajuntament per tal d’exercir pressió sobre el consistori per tal que aquest no fes cap pas enrere davant el moment històric que viu el país. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada