dimecres, 1 d’octubre del 2014

Sant Joan Despí es mobilitza pel 9N

Unes 200 persones es van aplegar ahir davant les portes de l’Ajuntament de Sant Joan Despí en defensa de la consulta sobiranista i en contra la sentència del Tribunal Constitucional que ha suspès cautelarment la convocatòria del 9N. La concentració, organitzada per l’ANC i amb el suport de totes les organitzacions pro-consulta, es va mantenir davant el consistori.

“El tribunal Constitucional no podrà impedir la voluntat d’un poble que vol votar” va explicar una representant de l’ANC.  També es va voler referir al Ple municipal que tindrà lloc el proper dijous 9 d’octubre i on es votarà una moció a favor de la consulta. “Veurem si el senyor Poveda, que es va comprometre amb la consulta, manté el seu compromís”. Hi ha previstes concentracions el mateix dia del Ple a les 20:00h davant l’ajuntament com a protesta en cas que no s’aprovi la moció.

Centenars de persones van demar la consulta pel 9N/ Foto: Jordi
Crides a la desobediència


Des de la CUP, es va voler mostrar que el aquest procés no arribarà a la independència si no “desobeïm davant  les imposicions d’un tribunal polític, com l’és el Constitucional.” La única alternativa que es contempla és votar el 9N, perquè aquest és el compromís amb el poble de Catalunya. Per això, diverses persones van mostrar uns cartells on es visualitzava “Desobeïm, pel referèndum, per la Independència, pels Països Catalans. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada